Rolandas ir Aušra

Esame šeima, kuri pasirinko ramų gyvenimą gamtoje. Bet taip jau atsitiko, kad tiek prisipildėme tos ramybės, gėrio, kad atėjo noras pasidalinti su kitais. Suvokėme, kad gyvenimo tikslas yra duoti. O kuo galėtume dalintis? Tuo, ką mokame, žiniomis, bendravimu, savo namų šiluma, patirtimi, ramybe…

Auginame dvi dukrytes ir norime, kad jos pažintų pasaulį per savo patyrimus, o ne per mūsų suaugusiųjų primestas taisykles.

Gyvendami Airijoje svajojome apie savus namus gamtoje Lietuvoje. Grįžę į Lietuvą ir sutikę bendraminčius, 2008 m. atsikėlėme į Kardokus ir ėmėme statyti šiaudų namą, o vėliau kartu su bendraminčiais įsteigėme Kardokų bendruomenę.

Mūsų gyvenimo vizija yra sąmoningas gyvenimas darnoje su gamta ir žmogumi. Mes siekiame sukurti sveikesnį, įdomesnį, mažiau streso ir vartotojiškumo kultūros pripildytą  gyvenimą. Gyvenant  taikiai ir darnoje, protas nurimsta, o širdis siekia pažinti ir dalintis… Vertybėmis mums išlieka visa, kas susiję su žmogaus dvasios tobulėjimu, sąmoningumu, Tiesos paieškomis, taikos ir meilės skleidimu.

Mėgstame gyvenimą gamtoje, mokomės gamtinės žemdirbystės, statome šiaudinius namus, skaitome, dainuojame ir grojame. Gilinamės į žmogaus vidinį pasaulį, siekiame sąmoningumo.

Gyvendami gamtoje praturtėjome džiaugsmu, ramybe, tyla…, todėl mielai dalinamės su visais, kuriuos mums siunčia gyvenimo kelias. Keletą metų organizuojame seminarus, paskaitas, užsiėmimus vaikams ir suaugusiems.

Mūsų veikla: vegetarinių patiekalų gaminimo pamokos, paskaitos apie sveikesnį gyvenimo būdą, sąmoningumą, mandalų pynimas, sielos koliažas, sakraliniai šokiai ratu, įvairios dirbtuvėlės. Vasaromis organizuojame savaitgalines šeimų stovyklas.

Apie mus ir mūsų veiklą daugiau skaitykite.

Leave a Comment