Jaunius ir Julija

Kodėl mes norime gyventi gamtoje?

Nes gamtoje gyventi yra daug sveikiau, ypač mūsų mažyliui. Taip pat mes norime, kad mūsų sūnus pažintų gamtą, matytų medžius, augalus, gėles, paukščius ir įvairius gyvūnus. Galėtų basas bėgioti po žolę ir džiaugtis natūralia gamta.

Kaip atsidūrėme Kardokuose?

Sodyba Pakardokio kaime atiteko mano tėčiui kaip palikimas iš brolio pusės. Iš pradžiu čia gyventi neplanavome, bet kai pradėjome galvoti kur ir kaip geriau gyventi kartu su naujagimiu sūnumi, nusrendėme iš Vilniaus atsikelti į Pakardokio sodybą.

Kokia mūsų gyvenimo vizija, tikslai, vertybės?

Mūsų gyvenimo vizija yra gyventi sveikai, laimingai ir efektyviai. Mūsų tikslai yra visapusiškas tobulėjimas, kūryba ir savo gabumų realizavimas, darant pasaulį gražesnį ir geresnį. Taip pat sveikas, sąmoningas ir atsakingas sūnaus auginimas bei auklėjimas. Mūsų vertybės yra sveikas gyvenimo būdas, mokymasis, harmonija ir meilė.

Mūsų pomėgiai ir veiklos.

Mano (Jauniaus) veikla yra socialinių-psichologinių programų kūrimas ir realizavimas tiek Lietuvos, tiek Europos mastu. Taip pat prevencinės programos paaugliams. Seminarų vedimas apie vyriškumą ir tikslų siekimą. Šiuo metu aš baigiu rašyti savo knygą apie vyriškumą. Planuoju pabaigti iki šių metų rudens. Aš taip pat esu Muay thai (Tailando bokso) treneris ir Vilniuje vesdavau treniruotes, tačiau persikėlus gyventi į sodybą šią veiklą teko sustabdyti. Mano žmona Julija šiuo metu yra dekretinėse atostogose ir pagrindinė  jos veikla yra mūsų sūnaus auginimas ir priežiūra. Ji taip pat mokosi siųti ir nori tapti siuvėja, kad galėtų realizuoti savo kūrybiškumą, dirbti namie ir kuo daugiau būti su vaiku. Gyvendami čia mes pradėjome auginti daržoves ir vaisius, kas turėtų tapi neatsiejama ir nuolatine mūsų gyvenimo dalimi.

Mūsų pomėgiai yra sportas, latino šokiai, knygų skaitymas, filmų žiūrėjimas ir maisto gaminimas.

Leave a Comment